"Egyetlen betegség létezik: az elsavasodás" (Dr. Robert O. Young)

Honnan indul a lúgosítás?

A Tiszafüredi Thermál Kft évek óta kutatja a lúgosítás és lúgos víz élettani hatását, ami a mai, rohanó, egészségtelen életmódunk mellett aktuálisabb, mint valaha.
Vásárlói visszajelzések, tapasztalataink és a nemzetközi kutatások eredményei alátámasztják, hogy a pH7,1-pH8,9-ig tartományba esőlúgosítás nem változtatja meg számottevően az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát.
A valódi áttöréshez, pozitív élettani hatások eléréséhez pH9 fölötti lúgosítás szükséges, természetesen ésszerűhatárok betartásával.
Fejlesztéseink eredményeként sikerült elérnünk, hogy a lúgos kémhatás mellett megmaradt a vízre jellemzőérzékszervi tulajdonság vagyis, hogy színtelen, szagtalan, íztelen.
A kedvezőélettani hatások és a víz alapvetőérzékszervi tulajdonágainak megőrzése mellett a Füredi ION pH9,3 kémhatást a legoptimálisabban helyeztük el termékeinkben.
A világ tengereinek, óceánjainak vize pH9,5 körüli lúgosságú, ezáltal Földünk vízkészletének több, mint 90%-a lúgos, mégsem iszunk tengervizet, mivel nem hasznos a szervezetünk számára. Nem véletlen, hogy most a huszonegyedik században jött el az idő, miszerint a szenzáció számba menőszabadalmunk alapján, speciális elektromos eljárással , adalékanyagok nélkül tudunk pH9,3-pH12-ig olyan lúgosított, iható vizeket előállítani ( és ezeket már egyre többen fogyasztják jóízűen ) és egyre többen tudnak beszámolni ezen vizeknek jótékony élettani hatásairól. Az eddigi kutatások és tapasztalatok újabb és újabb jótékony hatást állapítanak meg, bizonyítva ezzel vizeink hasznos lúgosságát. A pH skála logaritmussága miatt például egy pH7-es vízből százszor annyit kellene inni, mint egy pH9-esből, vagy háromszázszor annyit, mint egy pH 9,5-ös vízből, hogy ugyanolyan lúgosító eredménye legyen.

 A Magyar Élelmiszer és Táplálkozástudományi Kutató Zrt. is dokumentálta a Füredi ION és OXION termékünk egészségre gyakorolt pozitív hatását.

Meggyőződésünk, hogy Ön akkor tesz legtöbbet sav-bázis egyensúlyának megőrzéséért, helyreállításáért, ha a Tiszafüredi Thermál Kft. pH9,3 lúgos ivóvizeit, termékeit fogyasztja.

Tudja-e Ön, hogy igen sok betegség vezethetővissza szervezetünk elsavasodására, ahogyan Dr. Robert O. Young is kimondja a pH csoda címűkönyvében, egyetlen betegség létezik: az elsavasodás”, vagyis minden más betegség főleg a szervezetünk elsavasodásából származik.

A normál testműködés során naponta 2-3 liter vizet veszítünk. Nem mindegy, hogy ezt a mennyiséget milyen folyadékkal pótoljuk! Az egészségünknek mindenképp jót tehet, ha a FÜREDI ION kristálytiszta lúgosított vizeit isszuk.

Az ionizált lúgos víz legfontosabb tulajdonsága, hogy fogyasztásával segít az emberi testet belülről  átmosni, tisztítani, és ami nagyon fontos, segíthet csökkenteni szervezetünk elsavasodását, mivel modern életformánk és a nem optimális étkezési szokásaink, ételeink folyamatosan savasítják szervezetünket.
Folyadékveszteségünk pótlására tehát kitűnően alkalmazhatóak a FÜREDI ION ionizált lúgos vizek.

FÜREDI ION termékcsalád márkavédett, ahogyan a gyártás során alkalmazott technológia is. A márkavédettség feltételezi a világszínvonalú gyártástechnológiát és biztosítja a kitűnőminőséget.

FÜREDI ION ionizált lúgos vizek a gyártás során, többszörösen szűrtek és tisztítottak, valamint többszörösen kezeltek különbözőmodern eljárásokkal, és ami nagyon fontos, hogy a lúgosítás elektrolízissel történik, nem pedig lúgosító adalékanyagokkal!

Az újabb termékekről és azok hatásairól folyamatos tájékoztatást teszünk közzé honlapunkon!

Az ionizált lúgos vízről

Mindenki előtt ismert, hogy testünk 70%-a víz (a vérnek pedig 94%-a), ezért a víz a legfontosabb anyag az optimális pH érték biztosításához és fenntartásához.
 

Honnan indul a lúgosítás?

Vásárlói visszajelzések, tapasztalataink és a nemzetközi kutatások eredményei alátámasztják, hogy a pH7,1-pH8,9-ig tartományba eső lúgosítás nem változtatja meg számottevően az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát.

Kapcsolat

Tünde Gaálová
Farská ulica 324/2
93012 Ohrady
IČO: 46867198
DIČ: 1029801333
IČ DPH: SK1029801333
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.vodazdravia.sk
Tel:
00421 918 974 470