"Egyetlen betegség létezik: az elsavasodás" (Dr. Robert O. Young)

Rólunk

2017-től Szlovákia területén Gaál Tünde látja el a szerződéses beszállító szerepét! 

A Tiszafüredi Thermál Kft. fő tulajdonosai Balázs László matematika-fizika szakos tanár és Balázs Lászlóné biológia-kémia szakos tanárnő. Az ivóvizek kezelésének gondolata és a gyakorlati kivitelezése az 1990-es évek elején kezdődött egy PI- készülék vásárlásával és üzemeltetésével. Abban az időben szokásos forgalmazás helyett miszerint kannádba töltöttük a PI vizet elhatároztuk, hogy a boltok polcaira helyezhető flakonos formában palackozzuk és kínáljuk a vevőknek a PI- készülékkel kezelt ivóvizet. Ennek az elhatározásnak a megvalósítása kezdeti nehézségekbe ütközött tekintettel arra, hogy akkor még a hatóságok az ivóvizet áruként ill. termékként nem ismerték el, csak ivóvíz-szolgáltatásként, úgy, mint más egyéb vezetéken érkező szolgáltatásokat. Így a bolti forgalmazás lehetősége és engedélyeztetése több mint két évünkbe tellett. Elsőként a PI víz, mint ivóvíz, FÜREDI VÍZ néven, a szénsavas változata pedig KAPITÁNY VÍZ néven került forgalomba. Ezek után a vízkezelés kombinációi is elkezdődtek magnetizálással, ill. elektromos terek alkalmazásával.

2007 nyarától a Tiszafüredi Thermál Kft. és Helioland Kft. együttműködésével a FÜREDI LÚGOS pH 9-es ivóvíz készítése és palackozása volt folyamatban 2008. január közepéig, amikor is a két cég együttműködése megszűnt. Ezek után a Tiszafüredi Thermál Kft. fejlesztéseinek eredményeként elkezdődött először a FÜREDI ION pH 9.3-as ivóvíz majd az oxigénnel dúsított FÜREDI OXION pH 9.3-as ivóvizek gyártása.

A világon manapság alkalmazott vízkezelési lehetőségek további kombinációit alkalmazva újabb fejlesztések vannak folyamatban, amely fejlesztéseknek várjuk az újabb termékeit, azok pozitív hatásaival és eredményeivel.

Az ionizált lúgos vízről

Mindenki előtt ismert, hogy testünk 70%-a víz (a vérnek pedig 94%-a), ezért a víz a legfontosabb anyag az optimális pH érték biztosításához és fenntartásához.
 

Honnan indul a lúgosítás?

Vásárlói visszajelzések, tapasztalataink és a nemzetközi kutatások eredményei alátámasztják, hogy a pH7,1-pH8,9-ig tartományba eső lúgosítás nem változtatja meg számottevően az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát.

Kapcsolat

Tünde Gaálová
Farská ulica 324/2
93012 Ohrady
IČO: 46867198
DIČ: 1029801333
IČ DPH: SK1029801333
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.vodazdravia.sk
Tel:
00421 918 974 470