"Egyetlen betegség létezik: az elsavasodás" (Dr. Robert O. Young)

Egy korty FÜREDI ION - egy lépés az egészségesebb élet felé!

A normál testműködés során naponta 2-3 liter vizet veszítünk. Nem mindegy, hogy ezt a mennyiséget milyen folyadékkal pótoljuk! Az egészségünknek mindenképp jót tehet, ha a FÜREDI ION kristálytiszta lúgosított vizeit isszuk.
Az ionizált lúgos víz legfontosabb tulajdonsága, hogy fogyasztásával segít az emberi testet belülről átmosni, tisztítani, és ami nagyon fontos, segíthet csökkenteni szervezetünk elsavasodását, mivel modern életformánk és a nem optimális étkezési szokásaink, ételeink folyamatosan savasítják szervezetünket.
Folyadékveszteségünk pótlására tehát kitűnően alkalmazhatóak a FÜREDI IONionizált lúgos vizek.
A FÜREDI ION termékcsalád márka védett. A márkavédettség feltételezi a világszínvonalú gyártástechnológiát és biztosítja a kitűnő minőséget.
A FÜREDI ION ionizált lúgos vizek a gyártás során, többszörösen szűrtek és tisztítottak valamint többszörösen kezeltek különböző modern eljárásokkal, és ami nagyon fontos, hogy a lúgosítás elektrolízissel történik, nem pedig lúgosító adalék anyagokkal!
A FÜREDI ION lúgosított ivóvízcsalád fajtái elérhetőek különböző pH értékekben:
pH = 9,0, pH = 9,3, illetve a koncentrált pH=12, amelyből hígítással 1 literből akár 100 liter pH=9,0 lúgosított ivóvíz is előállítható otthonában (az ön hígításra használt vízének pH függvényében).
Mi figyelembe vesszük az Ön érdekeit és szokásait. Szeretnénk az Önnek legmegfelelőbb kiszerelésben elérhetővé tenni termékeinket. A FÜREDI ION lúgosított ivóvizek 0,5L , 1,5L, 2,0L és 5 L , 10 L, 19l kiszerelésekben kaphatóak, de kívánság szerint az ön által hozott edényeket is megtöltjük.
A FÜREDI ION lúgosított ivóvizek GAZDASÁGOSAK!
Ön csak annyit költ, amennyit pont szükséges ! Nem szükséges több százezreket kiadni ionizáló készülékre, már most fogyaszthat kitűnő minőségű ionizált lúgos vizet elérhető áron.

Figyelem! Nem mindegy milyen pH értékű vizet iszunk!
A pH=9,3 víz lúgosító hatása 20-szor nagyobb, mint a pH=8,0 vízé. Vagyis, ha a pH9,3-ból fogyasztott 1 litert, az annyi, mint ha a pH =8,0 vízből 20 litert ivott volna meg.
A alábbi információk különböző másodlagos forrásból és internet oldalakról lettek kikeresve. Az információ csak oktatási célra szolgál és nem a betegségek gyógyítására vagy gyógykezelésére. Kérje ki kezelő orvosa véleményét szakorvosi tanácsokban.

Termékeinket rendszeres fogyasztásra ajánlja Prof. mag.dr. Dávid Tamás, nemzetközileg elismert rákkutató professzor.
 

Az ionizált lúgos vízről

Mindenki előtt ismert, hogy testünk 70%-a víz (a vérnek pedig 94%-a), ezért a víz a legfontosabb anyag az optimális pH érték biztosításához és fenntartásához.
 

Honnan indul a lúgosítás?

Vásárlói visszajelzések, tapasztalataink és a nemzetközi kutatások eredményei alátámasztják, hogy a pH7,1-pH8,9-ig tartományba eső lúgosítás nem változtatja meg számottevően az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát.

Kapcsolat

Tünde Gaálová
Farská ulica 324/2
93012 Ohrady
IČO: 46867198
DIČ: 1029801333
IČ DPH: SK1029801333
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.vodazdravia.sk
Tel:
00421 918 974 470